Toți cei care au participat la programele interesante din cadrul cel de-al 12-a ediție a Festivalului Mierii din zona Ciucului și cel de-al 3-a ediție a Concursului de miere NEKTARIA din Ținutul Secuiesc la weekendul trecut au avut experiențe îndulcite de miere. Gala de decernare a premiilor concursului a avut loc sâmbătă la hotelul Fenyő.
Mierea a făcut întotdeauna parte din istoria omenirii și a însoțit dezvoltarea acesteia de-a lungul mileniilor. Oamenii asociază multe proprietăți benefice cu mierea, precum faptul că este un aliment sănătos și conține substanțe biologic active. Auzim adesea că poate fi consumat fără riscul de a se îngrășa. Am fost interesați să aflăm dacă toate acestea
Mierea poate fi găsită în orice gospodărie. Cu toate acestea, apicultura nu produce doar miere. Am fost la parteneriatul Csíkpálfalvi Mézözön, care oferă mai multe tipuri de miere, să ne informăm despre aceste. Poate cel mai cunoscut tip de miere este mierea de salcâm, care are un gust plăcut și un parfum slab de salcâm. Datorită
Parteneriatul Mézözön operează în Păuleni-Ciuc și pe o rază de 50 de kilometri, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a livra clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea trece direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturale. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Parteneriatul Mézözön operează în Păuleni-Ciuc și pe o rază de 50 de kilometri, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a livra clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea trece direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturale. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Parteneriatul Mézözön operează în Păuleni-Ciuc și pe o rază de 50 de kilometri, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a livra clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea trece direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturale. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Parteneriatul Mézözön operează în Păuleni-Ciuc și pe o rază de 50 de kilometri, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a livra clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea trece direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturale. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Parteneriatul Mézözön din Păuleni-Ciuc activează pe o rază de 50 de km, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a oferi clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea este livrată direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturali. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Parteneriatul Mézözön din Păuleni-Ciuc activează pe o rază de 50 de km, acționând împreună cu apicultorii locali pentru a oferi clienților cea mai bună și mai proaspătă miere. Datorită lanțului scurt de aprovizionare, mierea este livrată direct de la stupină la masa consumatorului, păstrându-și aromele și nutrienții naturali. Cumpărând de la aceștia, consumatorii nu doar
Anul acesta, în cadrul celei de-a 33-a ediții a Universității de vară Tusványos, ministrul agriculturii din Ungaria, István Nagy, care se află în județul Harghita, a vizitat noua fabrică de miere Mézözön din Păuleni-Ciuc, împreună cu István Becze, președintele Asociației Organizațiilor Fermierilor din Secuime. Particularitatea evenimentului a constat în faptul că participanții au putut afla