Proiect finanțat din PNDR submăsura 16.4.
Miere în ursuleți 250g
Polen eco
Miere ecologică de salcâm 1500g
Miere de rapiță 500g
Miere de zmeură 500g
M. cremoasă cu scorțișoară
Parteneriatul nostru este dedicat dezvoltării și promovării apiculturii din Păuleni-Ciuc și din împrejurimi. Scopul nostru este să construim un lanț scurt de aprovizionare, sustenabil și eficient, care să conecteze apicultorii și cumpărătorii locali. Prin acesta, ne dorim să facilităm accesul comunității la produse apicole, la miere de calitate și de asemenea să sprijinim apicultorii locali în activitatea lor. Cu proiectul nostru, ne propunem să consolidăm comunitatea de apicultori și să promovăm agricultura sustenabilă din regiune.
Vă recomandăm să luați în considerare lanțul scurt de aprovizionare din Păuleni-Ciuc, care contribuie la dezvoltarea culturii apiculturii locale și la promovarea produselor locale, incluzând mierea bio de calitate.
Acest proiect este realizat cu sprijinul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). Datorită acestui proiect, se creează oportunitatea de promovare a produselor noastre locale de miere, prin organizarea a 12 evenimente prin care se va pune accentul pe importanța și scopul lanțurilor scurte de aprovizionare, adică furnizarea celor mai bune produse locale de calitate premium către consumatorii locali prin cea mai scurtă cale posibilă.
Ferma apicultorului ecologic Ferenc Lajos din Păuleni-Ciuc a oferit o perspectivă asupra competiției câștigate cu ajutorul Asociației Székely Gazdaszervezetek Egyesület
La sfârșitul lunii martie, brânza a fost din nou subiectul principal la evenimentul „Böjti Csemege – Festivalul de brânzeturi din
Vizitatorii au putut degusta miere de zmeură, miere de pădure, de pin, de salcâm și amestec de miere la standul